Diëtistenpraktijk Dieren en Doesburg


Voor verwijzers

Doorverwijzen
Informatie over de verwijsmogelijkheden naar de diëtist vindt u in de ‘Artsenwijzer diëtetiek’.

Directe toegankelijkheid
Wij zijn ook vrij toegankelijk. Er is voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar geen verwijsbrief van een (huis)arts meer nodig. Zonder verwijsbrief zijn wij wel verplicht een screening uit te voeren en deze tijd gaat af van de behandeltijd vanuit de basisverzekering.

Ketenzorg
Verwijzingen voor cliënten vanuit de ketenzorg kunnen doorgestuurd worden via Viplive van Topicus.

Verwijsbrief
U kunt uw eigen verwijsbrief opstellen op papier om naar ons te verwijzen. Graag ontvangen wij daarbij de volgende gegevens:
– NAW-gegevens
– BSN-nummer en geboortedatum
– telefoonnummer van cliënt zodat wij contact op kunnen nemen voor een afspraak
– reden van verwijzing en eventuele andere belangrijke medische gegevens
– of u wel of geen rapportage van ons wilt ontvangen
– of er een indicatie voor een huisbezoek is

Zorgmail
Voor de verwijzers die aangesloten zijn op de zorgmail kunnen hier gebruik van maken.
Ons zorgmailnummer is 500151637 of voedingenzo2@zorgmail.nl

Rapportage
Na verwijzing ontvangt u een eerste rapportage met de bevindingen van ons diëtistisch onderzoek met daarbij de gestelde doelen en behandelplan.
Indien nodig zullen wij tussentijds een rapportage sturen over de voortgang van de dieetbehandeling. Ten slotte zullen wij een rapportage sturen bij afsluiting van de dieetbehandeling. Wij versturen de rapportages via Zorgmail of (indien doorverwezen via ketenzorg) VIPlive.

Kennis maken
Wij vinden een goede samenwerking van groot belang in onze behandeling. Wilt u kennis maken of een keer meekijken bij de praktijk? Neem dan gerust contact met ons op!

Visitekaartjes
Wij hebben visitekaarten met uitleg over wat een diëtist doet, de mogelijkheden en contactgegevens beschikbaar. Mocht u deze in uw praktijk willen hebben om mee te geven aan cliënten? Neem dan ook contact met ons op en dan brengen we dit graag even langs.