Diëtistenpraktijk Dieren en Doesburg


Zwangerschap en bevalverlof Inge (01-10-2022)

Per 23 september ben ik, Inge met verlof in verband met de zwangerschap van mijn eerste kindje. De baby wordt eind oktober verwacht, dus ik ben tot minimaal halverwege januari 2023 niet aan het werk. Na mijn verlof start ik weer de spreekuren zoals ik deed; maandagen in Dieren, donderdagen aan de Zandbergstraat in Doesburg en vrijdagen aan de Leigraafseweg in Doesburg.
Helaas hebben wij geen geschikte vervanger kunnen vinden en kampen wij (net als half Nederland) met een personeelstekort. Bianca werkt haar gebruikelijke spreekuren en is daarnaast het aanspreekpunt van de praktijk op dit moment.
Mocht je een cliënt zijn van Inge met een vraag of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact op met Bianca via 06 – 18 62 20 36 of info@voedingenzo.nl.

Bianca en stagiair Annelise blijven ook op de hoogte van het baby-nieuws. Dus mocht je benieuwd zijn, dan mag je hier altijd om vragen bij Bianca of Annelise.
Voor nu probeer ik, Inge, in ieder geval mijn werklaptop en -telefoon aan de kant te leggen en zie ik jullie graag weer in het nieuwe jaar!