Diëtistenpraktijk Dieren en Doesburg


Voeding en Zo 2.0 (01-11-2021)

In 1 november 2021 ben ik, Inge Polman-Naberink, de nieuwe eigenaar van Voeding en Zo. Ik had niet verwacht dat ik deze kans zou krijgen, maar ik grijp ‘m met beide handen aan. Doordat mijn oud-werkgever Susanne Boks besloot te stoppen, kreeg ik deze mogelijkheid.
Met veel energie heb ik deze nieuwe uitdaging opgepakt en dat loopt tot nu toe (volgens mij) hartstikke soepel samen met mijn collega Bianca.

Wat verandert er?
De naam van de praktijk en de locaties blijven hetzelfde. Toch vond ik het leuk om de look & feel van de praktijk wat meer eigen te maken. Voeding en Zo heeft een nieuw logo, nieuwe visite- en afsprakenkaartjes en natuurlijk deze nieuwe website.
De website heb ik samen met mijn man Maarten aangepast en deze is nu volgens mij een stuk frisser en overzichtelijker.

Verder blijven Bianca en ik natuurlijk op de vertrouwde manier werken en samenwerken met alle zorgverleners in omgeving Doesburg en Dieren. Het doel is nog steeds om iedereen zoveel mogelijk te helpen bij alle vragen rondom voeding. Dus: wees welkom!