Voeding en Zo

Over ons

Diëtistenpraktijk Voeding en Zo bestaat uit twee diëtisten. Hierdoor kunnen we ruime mogelijkheden bieden in onze openingstijden waardoor we voor iedereen een plekje vrij hebben in de agenda. Aangezien wij ons kunnen voorstellen dat het prettig is om te weten met wie u te maken krijgt stellen wij ons hieronder voor.

Inge Polman-Naberink  (Eigenaar)

In augustus 2014 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens de opleiding heb ik mijn minor gevolgd in Umeå, Zweden. Mijn Stage en daarna eerste werkervaring heb ik opgedaan in Rotterdam-Zuid. Later ben ik werkzaam geweest in Rotterdam Schiebroek/ Hillegersberg. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het werken met cliënten van verschillende nationaliteiten en culturen.  In 2015 heb ik de post-HBO basiscursus Kindervoeding en Kinderdiëtetiek aan de HAN in Nijmegen afgerond.

 

Sinds september 2016 ben ik één van de gezichten van Voeding en Zo, waarbij ik cliënten behandel met zeer uiteenlopende hulpvragen. Als u op zoek bent naar een strenge diëtist bent u bij mij niet aan het goede adres. Ik stel liever samen met u een haalbaar plan op en probeer u te helpen met een duidelijke uitleg en een positieve insteek.

 

Ik kan bij u een bio-impedantiemeting uitvoeren en heb o.a. ervaring met het behandelen van cliënten met een koolhydraatbeperkt dieet en het FODMAP-dieet. Daarnaast heb ik zelf een vegetarisch voedingspatroon. Vanuit mijn naaste omgeving heb ik veel ervaring met diabetes type 1 en LADA.

 

Vanaf 1 november 2021 heb ik de praktijk overgenomen en ben ik officieel de eigenaar van Voeding en Zo! Ik kijk erg uit naar de komende tijd, waarin voor de cliënten niet zozeer iets zal veranderen, maar wel op termijn qua look en feel aan de website, het logo en de huisstijl.

 

Nienke Janssen (diëtist)

Net afgestudeerd aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens mijn studie heb ik al veel ervaring opgedaan met veel verschillende ziektebeelden en doelgroepen. Mijn afstudeerproject deed ik in Nijmegen voor de GGD en stond in het teken van laaggeletterdheid. Heel graag was in begin vorig jaar naar Ghana gegaan om daar in het buitenland stage te lopen. Helaas ging dit door de coronamaatregelen niet door. En nu ga ik na mijn studie direct aan de slag bij Voeding en Zo. Hierbij kan ik mijn creativiteit en leergierigheid gelijk in de praktijk brengen. Ik ben te vinden op de Leigraafseweg in Doesburg en aan de Treubstraat in Dieren. Ik kijk uit naar uw komst.