Voeding en Zo

Nieuwe eigenaar Voeding en Zo

 

Zoals op de website van onze diëtistenpraktijk Voeding en Zo staat: ‘We staan nooit stil. Er liggen nog vele uitdagingen, dromen en ambities op onze route…’

 

Vertrek van Susanne Boks

Soms reiken die dromen en ambities verder dan het eigen vakgebied. En wordt het tijd een andere weg in te slaan. Dat geldt voor mij, Susanne Boks, tot voor kort praktijkeigenaar van Voeding en Zo. Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest als diëtist – waarvan 13 jaar in Doesburg en Dieren – ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Toen juli dit jaar de kans zich voordeed om als manager aan de slag te gaan bij Coöperatie IJsselstromen (een eerstelijns multidisciplinair samenwerkingsverband in Doesburg), wilde ik die niet laten schieten. Daarop heb ik besloten een carrièreswitch te maken, met de hoop en de wens dat een van mijn collega’s bij Voeding en Zo de praktijk wilde overnemen. Ik ben blij en trots dat Inge de uitdaging aangaat. Ze werkt al meer dan vijf jaar bij de praktijk; Voeding en Zo is bij haar in goede handen.

 

Inge Polman nieuwe praktijkeigenaar

Per 1 november 2021 ben ik, Inge Polman, de nieuwe eigenaar van Voeding en Zo. Ik had niet verwacht dat ik deze kans zou krijgen, maar grijp ‘m met beide handen aan. Ik ben heel blij dat Susanne mij de praktijk toevertrouwt. En kan niet wachten om met veel energie deze uitdaging op te pakken. Dit doe ik samen met Nienke Janssen, die in juli 2021 bij de praktijk is gestart als diëtist.

 

Wat verandert er?

De naam van de praktijk en de locaties blijven hetzelfde. Wel gaat de look & feel van de praktijk de komende tijd wat veranderen. Ook zijn er wijzigingen in de contactgegevens (zie onderaan deze brief, de dubbel gedrukte gegevens zijn nieuw!). Verder blijven we op de vertrouwde manier werken, om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen!

 

Tot ziens… en welkom!

Hartelijke groet,

 

Susanne Boks en Inge Polman

Contactgegevens Voeding en Zo

 

Locatie – Doesburg ‘Beinumhuis’
Leigraafseweg 2
6983 BP DOESBURG

 

Locatie – Paramedisch Centrum Dieren
Treubstraat 70
6951 BB DIEREN

 

Locatie – FysioKort
Zandbergstraat 10
6981 DR DOESBURG

 

Algemeen praktijknummer: 06 – 41 31 53 21

Telefonische bereikbaarheid Inge Polman: 06 – 18 62 20 36

E-mail: info@voedingenzo.nl, ipolman@voedingenzo.nl of njanssen@voedingenzo.nl

 

Zorgmail-nummer: 5000151637
Zorgmailadres: voedingenzo2@zorgmail.nl

 

Verder zijn we bereikbaar via VIPlive, OZO, SIILO en KPN zorgmessenger (let op: richt je berichten aan Inge of Nienke).