Voeding en Zo

Stand van zaken: corona update

 

Geleidelijk aan worden er verschillende maatregelen versoepeld. Onder andere de contactberoepen zijn, in aangepaste vorm,  weer begonnen. Wij hebben de afgelopen maanden de praktijk open gehouden, maar de meeste afspraken vonden telefonisch plaats. De afgelopen twee weken is dit langzaam omgebogen en zien we weer mensen op de praktijk.

 

Ondanks dat we meer mensen op de praktijk zien blijft het van belang om ons aan de maatregelen te houden. Daarnaast hebben de locaties bij de fysiotherapie eventueel extra maatregelen om het voor iedereen veilig te maken. Mogelijk wordt er gevraagd om bij binnenkomst en vertrek uw handen te desinfecteren, is sanitair afgesloten voor gebruik en zijn er looproutes. Indien van toepassing wordt dit duidelijk op locatie aangegeven.

 

Mocht u het desondanks toch prettig vinden om het consult telefonisch te doen dan is dit uiteraard mogelijk. U wordt dan door uw behandelend diëtist gebeld op het tijdstip van de afspraak.

Mocht u de afspraak willen verzetten in verband met het coronavirus vragen wij u hier over te bellen, zodat het bericht tijdig aankomt bij de desbetreffende diëtist.  U kunt ons bereiken via 06 – 41 31 53 21.

 

Als praktijk volgen wij de voorschriften van het RIVM wat betreft het beleid rondom het corona virus.

 

Er worden aanvullende maatregelingen genomen met betrekking tot de hygiëne.

Zelf kunt u ook helpen door;
– op het afgesproken tijdstip te komen en niet te lang van te voren.
– in de auto te wachten. We kunnen u eventueel bij de auto ophalen.
– ons de deur van de spreekkamer te laten openen en sluiten.

 

De belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was uw handen regelmatig;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Geen handen schudden;
  • Blijf thuis als u verkoudheidsklachten krijgt.

 

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Blijf thuis wanneer u verkoudheidsklachten of verhoging heeft. Deze klachten kunnen het begin zijn van het coronavirus (COVID-19). Blijf thuis om uit te zieken en anderen niet te besmetten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de volgende websites van het RIVM:

www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden