Voeding en Zo

Gratis Fitheidstest voor 55-plussers Doesburg

PERSBERICHT

Doesburg, 9 januari 2017

Voor de gemeente Doesburg organiseert Doesburg Beweegt in samenwerkingen met de Gelderse Sport Federatie (GSF) op zaterdag 25 februari 2017 een gratis fitheidstest voor Doesburgse 55-plussers. Vanaf 9.00 uur tot maximaal 16.00 uur kunnen geïnteresseerden zich laten testen bij sporthal Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 20 februari 2017 via www.maxvitaal.eu

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot en met 75 jaar ontvangen in januari een brief waarin men wordt uitgenodigd voor de fitheidstest. Hier zult u ook meer informatie vinden. Opgeven voor de fitheidstest kan op de website www.maxvitaal.eu. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer.

Vrijwilligers

Om de fitheidstest, net als voorgaande jaren, tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens de fitheidstest op 25 februari 2017. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met Ward Terpstra via onderstaande contactgegevens.

Vragen

Mocht u vragen hebben over de fitheidstest, het zijn van vrijwilliger of activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Doesburg Beweegt via 06 372 83 518 of via e-mailadres ward@doesburgbeweegt.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ward Terpstra, van Doesburg Beweegt. Hij is te bereiken op 06 372 835 18 en via e-mail: ward@doesburgbeweegt.nl