Voeding en Zo

Voorlichting gezonde voeding

Eten, hoe kan het gezond, gemakkelijk, gezellig en voordelig?

 

Gezond eten, er wordt veel over gezegd en geschreven. Wat houdt dat, anno 2016, nou eigenlijk in? Hoe ziet de ‘nieuwe’ schijf van 5 er uit en hoe kun je een gezonde maaltijd op tafel zetten als koken lastiger wordt? Sfeer en gezelligheid aan tafel is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend.

 

Susanne Boks, van diëtistenpraktijk Voeding en Zo, neemt ons mee in de wereld van gezond eten. Verder is er informatie te krijgen over verschillende aanbieders van kant en klaar maaltijden en mogelijkheden in Doesburg om samen met anderen de maaltijd te nuttigen.

 

De voorlichtingsbijeenkomst wordt georganiseerd door de werkgroep Voorlichting van Caleidoz i.s.m. VIT Mantelzorgondersteuning en de trajectbegeleiders dementie en wordt gehouden op dinsdag 29 november van 14.00 uur tot 16.00 uur op de 1e verdieping van de Linie 4 in Doesburg. Toegang is gratis

 

Heeft u vervoersproblemen, dan kunt u de Plusbus inschakelen tel. 06-41917757