Voeding en Zo

Een hele bevalling.

Met recht een hele bevalling. Geen idee hoe lang het op de plank heeft gelegen. Of erger nog ik weet het wel, maar durf het niet hard op te zeggen. Een nieuwe website daadwerkelijk online krijgen is nou niet bepaald dagelijkse kost en kende nogal wat uitstel. Niks menselijks is mij vreemd zal ik maar zeggen.

 

Ik denk dat alleen al de layout een keer of 5 gewijzigd is. Een ding stond wel vast. Niet meer de afgezaagde afbeeldingen van groente en fruit op de pagina. De diëtist heeft al zo’n overdreven gezondheidsimago dat ik dat niet verder wilde voeden. Vandaar zijn al jaren geleden onze ‘poppetjes’  in het leven geroepen. Getekend door een goede vriend met de opdracht om onze doelgroep in karikatuur in beeld te brengen. Vooral ook, omdat het beeld leeft dat je alleen bij de diëtist terecht kan met overgewicht. Onder de het kopje mogelijkheden vindt u een kleine greep uit het brede scala aan aanbod van onze praktijk.

 

Vervolgens nog alle content vullen in mijn goeiste Nederlands. Plat gezegd zuig alle tekst maar eens op je vrije avond waarin je eigenlijk liever onderuitgezakt zit met wat te drinken en te knabbelen ( ja ik ook…. ) uit je duim. Ondanks dat ik best een redelijk goed beeld had wat ik op de site wilde vermelden moet het nog even uitgewerkt worden. Ga ik er eenmaal voor zitten rolt het er, net als nu, zo uit….maar tot die tijd.  Laat ik het zo zeggen ik snap alles van het concept uitstellen.

Tot slot alle puntjes op de i. Denk dat mijn man inmiddels een punthoofd heeft van mijn gebrek aan begrip over de logica van alle technische aspecten van een site, maar hij heeft zich dapper staande gehouden. Ons huwelijk trouwens ook dus geen zorg. De komende tijd, of kan ik beter zeggen jaren, worden de laatste zaken afgerond. Ik streef er naar dat alle i’s een puntje krijgen.